Zdravlje je najveće bogatstvo

Proverite ga u našoj ordinaciji.
POZOVITE NAS
Više od 10 godina sa vama
Stekli smo vaše poverenje sa preko 10 godina rada ordinacije, u kojoj je pregeledan veliki broj pacijenata sa teritorije opštine Grocka i šire.
Profesionalnost našeg osoblja
Kada posetite našu ordinacijumožete očekivati ljubaznost i profesionalnost našeg osoblja.
Iskustvo naših doktora sa VMA
Posebno važna informacija, naši honorarni saradnici su doktori sa VMA, sa dugogodišnjim iskustvom, koji su tu da vam pruže vrhunsku negu i brigu o vašem zdravlju. 
Hiljade zadovoljnih korisnika
Bezbednost, tačnost i preciznost su naši prioriteti kako biste imali mir uma i pouzdane rezultate.
O NAMA

Ordinacija Sonomedica Plus-Vinča je osnovana 2008. godine i pruža usluge kompletne ultrazvučne dijagnostike, preglede lekara opšte prakse (previjanje, injekcije i.m./s.c./i.d, vakcine, infuzije) zatim specijalističke preglede: kardiologa, interniste, urologa, endokrinologa, reumatologa, gastroenterologa, pulmologa, ORL specijaliste.

Ističemo se sa preko 10 godina rada ordinacije u kojoj je pregledan veliki broj pacijenata sa tertorije opštine Grocke i šire. Posebno važna informacija je da su honorarni saradnici doktori sa VMA koji imaju veliko iskustvo.

Kada posetite našu ordinaciju možete očekivati ljubaznost našeg osoblja, diskretnost i visok nivo profesionalizma. Naši stručnjaci će vas pažljivo pregledati i pružiti vam sve inforacije koje vam mogu pomoći u razumevanju vašeg zdravstvenog stanja.

Naša ordinacija je specijalizovana za širok spektar ultrazvučnih pregleda: ultrazvuk abdomena, štitaste žlezde, dojki, mekog tkiva, ramena, kolena, skočnog zgloba, ultrazvuk srca, dopler krvnih sudova vrata, ruku i nogu.

Od dijagnostičkih metoda takođe pružamo usluge holter ekg-a i holter TA (pritiska), spirometrije (kapaciteta puća).

Bez obzira da li vam je potreban rutinski pregled ili detaljan ultrazvučni pregled određenih organa ili sistema, naš tim je tu da odgovori na vaše potrebe i zahteve. Vaše zdravlje nam je najvažnije zato se trudimo da vam pružimo najkvalitetniju uslugu. Bezbednost, tačnost i preciznost su naši prioriteti, kako biste imali mir uma i pouzdane rezultate. 

IMG-a06fd0040dee9639bfbad88832e717fe-V

Dođite u Sonomedica Plus - Vinča i otkrijte zašto smo prvi izbor za vaše potrebe kontrole zdravstvenog stanja.

Naš tim lekara sa VMA je tu da vam pruži vrhunsku negu i brigu o vašem zdravlju.

Scroll to Top